--> Виявили вбиту косулю: на Волині затримали ймовірних браконьєрів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виявили вбиту косулю: на Волині затримали ймовірних браконьєрів

0
-4
Виявили вбиту косулю: на Волині затримали ймовірних браконьєрів
На Волині працівники державної лісової охорони у нацпарку під час рейду виявили автомобіль та двох осіб у Світязькому лісництві – на території, що в межах Шацького національного природного парку.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Подія трапилася напередні, 19 листопада, близько 22 години вечора. Під час перевірки чоловіки пояснювали, що також проводять рейди і працюють як громадський патруль.

Лісова охорона продовжила спостереження за місцем. Вдруге підозрілу ситуацію помітили тут близько півночі. Було очевидно, що ті ж чоловіки щось шукають. Об’єктом пошуку, як з’ясувалося, виявився вбитий самець козулі, якого лісова охорона оперативно виявила з допомогою тепловізора.

На місці працювала слідчо-оперативна група. В результаті проведеного розтину встановлено, що тварина загинула від вогнепального поранення – у тілі виявлено кулю.

За фактом триває розслідування. Встановлюється причетність осіб, які були на місці браконьєрства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні