Чому роли та суші від Смакі-Макі у Луцьку такі смачні*

2
-2
Чому роли та суші від Смакі-Макі у Луцьку такі смачні*
Суші у Луцьку – страва, про яку неможливо не знати у сучасному світі. Адже кожна людина хоча б раз куштувала ці японські смаколики, що завоювали увесь світ та стали їжею номер один. А якщо ви хочете також спробувати їх – обирайте послуги ресторану Смакі-Макі, що пропонує своє незвичне меню.

Особливості ролів та суші від Смакі-Макі

Чому ж роли такі смачні? Багато хто вважає, що популярність страви цілком залежить від її незвичності для нашої країни. Звісно, не часто в українській кухні можна зустріти поєднання рису, риби та морепродуктів з екзотичними фруктами. Однак це не єдина причина, чому роли так часто замовляють з доставкою.

Популярність ролів від Смакі-Макі криється у деталях:

  1. Кожна людина може віднайти у них щось для себе, адже меню закладу містить не лише рибні, а й веганські та навіть солодкі страви;

  2. До їх складу входять виключно корисні для організму продукти – овочі, рис, риба, курка та фрукти;

  3. Незвичне поєднання простих продуктів надає їм оригінального смаку, якого немає у жодній іншій страві або кулінарії;

  4. Достатній рівень пікантності завдяки васабі та імбиру дозволяє зробити нейтральні шматочки більш цікавими на смак.



А ще приблизно половина популярності ролів криється безпосередньо у соусах, з якими вони подаються. У закладі пропонують скуштувати суші не лише з класичним соєвим, а й безпосередньо з більш оригінальними варіантами. Досягти солодкого смаку можна з соусом унагі, а додати пікантності – за допомогою кімчі або манго-чилі.

Звісно, популярність ролів у ресторані криється й у професіональності су-шефа. Шеф-кухар Смакі-Макі професійно міксує звичайні продукти, отримуючи при цьому унікальні роли. Завдяки цьому у меню представлені не лише класична Філадельфія або дракони, а й безліч цікавих новинок.

Доставка суші додому кур’єром у Луцьку

Ресторан Смакі-Макі має власну кур’єрську службу, що працює як у місті, так і за його межами. У середньому замовлені страви доставляються протягом 29 хвилин з моменту, як замовлення було опрацьоване оператором.

Приємні бонуси у вигляді подарунків на День народження, а також постійних знижок та акцій
практикуються у закладі. Кожну неділю можна придбати сет або порцію ролів значно дешевше від початкової ціни.

Ресторан має зручні варіанти оплати замовлень, а також працює максимально довго – з 11 ранку до 23:30 ночі, що дає можливість купувати смаколики як на сніданок, так і безпосередньо для нічного перекусу.

У випадку, якщо кур’єр запізниться або ж застрягне у пробці – ресторан компенсує час балами. Бонусні бали дають змогу замовляти більше страв, економлячи при цьому кошти, та витрачаючи бонуси, отримані як кешбек.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ням-ням
Відповісти
Куплена стаття шановні. Заказував я ці суші і вони відверто ТА КО Є! Кілграм чи ронін в рази смачніші до прикладу! Так що ви журналюжки хабарнички визнайте це!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні