55-річний чоловік кидався на оточуючих з сокирою. ВІДЕО

1
1
55-річний чоловік кидався на оточуючих з сокирою. ВІДЕО
У Київській області чоловік нападав на поліцейських із сокирою і ножем. Також неадекватний чоловік закрився в приміщенні і погрожував підірвати будинок.

Про це повідомив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Подія трапилася напередодні, 16 листопада. У поліцію надійшов виклик про те, що 55-річний Олександр фактично з сокирою і ножем намагався нанести тілесні ушкодження усім оточуючим. В неадекватному стані чоловік зачинився в приміщенні і погрожував підірвати увесь будинок газом.

Поліцейські терміново евакуювали мешканців сусідніх квартир, будинок був відключений від газопостачання та електроенергії. Було прийнято рішення про проведення штурму. Коли до оселі зайшли спецпризначенці, чоловік накинувся на поліцейських із сокирою, намагався чинити опір, втім, завдяки спецзасобам і професійним діям офіцерів особу вдалося швидко затримати.

«Як виявилось, пан Олександр раніше вже притягувався до відповідальності. Нині ж за посягання на життя правоохоронця йому загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення. Що ж до причин такої агресивної поведінки зухвальця, то за попередньою інформацією він має певні психічні розлади», написав Андрій Нєбитов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він когось вбив? Ні! То за що такий термін?
Чому за "смертельну аварію" дають 3-5 років?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні