Тренди 2022: зимові пальто, які варто обрати

0
-1
Тренди 2022: зимові пальто, які варто обрати
Першим на думку спадає пуховик – універсальний варіант для морозу. Але замінити традиційну річ можна не менш стильно та тепло - на пальто.

Про це повідомляє Новини Live.

Під овчину - головний хіт сезону, який вже встиг підкорити навіть гардероби відомих модниць. Воно не тільки комфортне, але й стильно виглядає з будь-яким образом.

Яскраві кольори серед гардеробу активно підкорили не тільки осінні тренди, а й зимові. І можливо, це найкращий варіант, як урізноманітнити свій образ взимку, коли потрібно підібрати одночасно теплий і модний образ. Таке пальто стане прекрасним доповненням базових речей.

З хутряною обробкою - найкраща альтернатива дублянці. Універсальний верхній одяг легко впишеться в будь-який стиль одягу: і діловий, і повсякденний.

Оверсайз буде перебувати на головних рядках трендів ще довго, тому така модель – вигідна інвестиція. Пальто стане ідеальним доповненням комфортних образів, а також прекрасно завершить ваш вечірній образ. Головне, підбираючи головний убір, стежте за пропорціями, щоб голова не здавалася занадто маленькою на тлі об'ємного пальто.

Тож пуховик - не єдиний варіант верхнього одягу на зиму.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні