Прикидалися службою доставки води: невідомі викрали у жінки сумку з грошима та втекли

0
4
Прикидалися службою доставки води: невідомі викрали у жінки сумку з грошима та втекли
На Тернопільщині та у Чернівцях компанія з чотирьох людей вчиняли розбійні напади та грабежі на місцевих жителів, прикидаючись працівниками служби доставки води.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Слідством встановлено, що четверо львів’ян скоїли грабежі та розбої на території Тернопільської та Чернівецької областей впродовж грудня 2020 – лютого 2021 року.

До злочинів особи ретельно готувались, слідкували за майбутніми жертвами та вивчаючи їх спосіб життя. Під час розбійного нападу у Чернівцях, зловмисники довгий час стежили за автомобілем потерпілих. Щоб змусити транспорт зупинитися – вони активували вибуховий пристрій, який вмонтували в освітлювальну лампу салону автомобіля. Після того, як потерпілі вийшли з авто, щоб усунути несправність, підозрювані напали на водія і пасажирів, побили та заволоділи їх коштами в сумі 140 000 євро.

При нападі на жінку у Тернопільському районі, підозрювані замаскувались під осіб, що доставляють в помешкання питну воду. Завдяки цьому, їм вдалось непомітно наблизитись до місця проживання потерпілої, вирвати з її рук сумку з грошима та втекти.

Правоохоронці затримали зловмисників у аеропорту в аеропорту Борисполя, коли вони повертались з відпочинку, організованого за гроші, здобуті нападами на громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні