Освіта має бути очною: Уряд наполягає на відкритті всіх навчальних закладів

0
6
Освіта має бути очною: Уряд наполягає на відкритті всіх навчальних закладів
Ка­бі­нет Мі­ніс­трів на­по­ля­гає на то­му, що ос­вітній про­цес в усіх зак­ла­дах ос­ві­ти має від­бу­ва­ти­ся у зви­чай­но­му ре­жи­мі.

Про це пише Osvita.ua.

Прем’єр-мі­ніс­тр Де­ни­с Шми­га­ль розповів, що нав­чання в усіх зак­ла­дах ос­ві­ти має бу­ти від­новле­но, ос­кіль­ки аб­со­лют­на біль­шість вик­ла­да­чів є вак­ци­но­ва­ни­ми, а не­щеп­ле­ні пра­ців­ни­ки вже від­сто­ро­не­ні від ро­бо­ти.

«Уряд на­по­ля­гає на то­му, що ос­ві­та в усіх зак­ла­дах ос­ві­ти — ди­тя­чих са­доч­ках, шко­лах, уні­вер­си­те­тах, се­ред­ніх спе­ці­аль­них нав­чаль­них зак­ла­дах має бу­ти оч­ною. З по­не­діл­ка не­вак­ци­но­ва­ні вчи­те­лі і вик­ла­да­чі від­сто­ро­нен­ні від ро­бо­ти, то­му це дає змо­гу вва­жа­ти, що 100 % ко­лек­ти­вів, які ма­ють за­без­пе­чу­ва­ти ос­вітній про­цес прой­шли вак­ци­на­цію. Я звер­та­юся до ке­рів­ни­ків міс­це­во­го са­мов­ря­ду­ван­ня з про­хан­ням док­ласти зу­силь, що­би нав­чаль­ні зак­ла­ди пра­цю­ва­ли в оч­но­му ре­жи­мі. Це важ­ли­во для по­ко­лін­ня яке зрос­тає і має вчи­ти­ся оч­но, — звер­нувся прем’єр-мі­ністр», - зазначив Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні