Першу леді України оберігають снайпери: рекомендують не визирати з вікон

5
-11
Першу леді України оберігають снайпери: рекомендують не визирати з вікон
Правоохоронці застерігали людей не визирати у вікна, де проходитиме маршрут дружини Володимира Зеленського, адже за її безпекою пильнують снайпери.

Про це повідомляє Львівський портал.

До Львова прибула Олена Зеленська на регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».

«Щойно у нашу редакцію прийшли працівники львівської поліції. Вони попередили нас, щоб ми не визирали у вікна, бо приїхала пані президентова Зеленська. У зв’язку з цим на дахах сидять снайпери і вони будуть стріляти, якщо ми зігноруємо попередження. Такого не було навіть при Янику (Віктор Янукович – ред.). Вітаємо пані Зеленську у Львові. Сподіваємося, що вона покине місто якнайшвидше», – повідомив журналіст Василь Терещук.

Також про посилені наряди поліції розповів головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєав, офіс якої знаходиться на вулиці Винниченка, 8.

«В коридорах – поліція, в дворику – поліція, на дворі – поліція. Хтось не закрив вікно на горищі, а до Львова має приїхати перша леді! Бояться, що хтось з цього вікна стрільне в неї», – повідомив Микола Савельєв.

За попередніми даними перша леді планувала відвідати музей скульптури Йогана Георга Пінзеля, тому у Львові посилені заходи безпеки, із залученням снайперів, для оберігання перших осіб держави.

Зазнамимо, у Львові стартував IV регіональний Форум «Реформа системи шкільного харчування». Серед учасників форуму: перша леді України Олена Зеленська, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. голова державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька, голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська, голова Львівської ОДА Максим Козицький та інші.

Форум буде присвячено темам безпечності та якості системи шкільного харчування, якісним критеріям публічних закупівель, новітнім стандартам громадського харчування.

Форум триватиме два дні – 12 та 13 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чого ж вона так боїться? Людей озлоблених ,простого ніщівного народу,який ледь виживає на зарплати і пенсії??
Відповісти
Якщо вони бояться своїх виборців то нехай сидять в глибокому бункері!
Відповісти
Зе і команда найбільші сци..ни за всю історію. Вже стільки грошей потратили на охорону, що можна було б декілька лікарень побудувати, і ще на охорону хватило б.
Відповісти
панти...поки чоловік при владі....потім,коли чоловік піде на нари,буде економити на трусах
Відповісти
І кому та курва потрібна?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні