Депутатську спартакіаду на Волині переносять

0
3
Депутатську спартакіаду на Волині переносять
7 грудня на Волині планували провести традиційну спартакіаду серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад. Проте, через потрапляння Волині до "червоної" зони карантину, її перенесуть на іншу дату. Про це повідомив перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук , пишуть на сайті Волинської облради.

З 8 листопада в області оголошено червоний рівень епідемічної небезпеки, відтак проведення масових заходів заборонено.

"Якщо "червона зона" буде продовжуватися до 5 грудня, то ми перенесемо змагання і повідомимо про це завчасно. А поки, просимо організувати проведення першого етапу змагань на місцях та спільно з сільськими, селищними і міськими головами сформувати збірну команду району та забезпечити її участь у фінальних змаганнях, - звернувся Юрій Поліщук до представників районних рад. - За результатами спартакіади будуть відібрані кращі із кращих у кожному виді спорту, аби на наступний рік укомплектувати збірну команду області та гідно виступити на Всеукраїнській спартакіаді серед органів місцевого самоврядування".

Представники чотирьох районних рад запевнили у готовності команд взяти участь у змаганнях у разі, якщо карантинні обмеження для регіону буде послаблено. А поки вони формують збірні, залагоджують організаційні моменти, а також дбають про вакцинування потенційних учасників змагань.

Депутат облради, член оргкомітету з проведення спартакіади Віктор Галан-Влащук акцентував увагу на тому, що у фінальних змаганнях для збірних команд районів є обов’язковою участь в усіх видах програми, а саме: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки.

"Учасниками змагань можуть бути лише депутати місцевих чи районних рад, або ж голови територіальних громад, а не працівники виконавчих апаратів. Депутатам обласної ради дозволяється брати участь у змаганнях за збірну команду одного з районів області, від якого він обраний, та лише у тому виді програми, в якому збірна команда Волинської обласної ради не представлена у спартакіаді", - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні