На Волині директор школи звільнився через відсторонення невакцинованих викладачів

5
1
На Волині директор школи звільнився через відсторонення невакцинованих викладачів
У Володимирі-Волинському звільнився директор дитячої музичної школи Пальоха Андрій. Про це розповів Володимир-Волинський міський голова Ігор Пальонка під час щотижневого брифінгу, повідомляють на сайті міськради.

За словами міського голови Андрій Пальоха звільнився із займаної посади через напружену ситуацію, яка виникла у зв’язку з тим, що значна частина викладачів школи невакциновані, тому підпадають під відсторонення від роботи після 8 листопада.

Наразі новим директором у музичній школі призначений Роман Віслобоков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порядна людина!
Відповісти
Рекет влади задовбав. А цей чоловік, гідний син своєі Батьківщини!
Відповісти
Рекет влади задовбав. А цей чоловік, гідний син своєі Батьківщини!
Відповісти
І що це змінить?Нехай звільняєттчя,а вакцинуватися всеодно всім треба!
Відповісти
А ви вже вакциновані, "Село"? І ваші всі члени сім'ї??? Я вакцинована, бо вважала так за потрібне. Але тих, освітян, хто не хоче цього робити, не засуджую. Бо, якщо всі, то і ви, шановні батьки, і ваші діти ( яким можна) також повинні бути вакциновані. А то виходить, що одні лише педагогічні працівники є розповсюджувачами, а ви і ваші діти не розповсюджують вірус, не спілкуються, не їдять разом в їдальні, не п'ють з однієї пляшки, як не раз доводилось спостерігати??? Чому ж лише до медпрацівників прикута увага? І чому лише вони караються? Інші ж більше розносять, бо їх більше! В церквах стоїте дихаєте один на одного не вакциновані, слину чужу облизуєте, цілуючи! То цим більше розносите, ніж 20-30 педагогів у школі!!! Цей директор даремно звільнився, потрібно себе захищати від цієї несправедливості!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні