ПриватБанк заблокував картку військовослужбовця, та залишив його без зарплати

2
1
ПриватБанк заблокував картку військовослужбовця, та залишив його без зарплати
В Україні військовослужбовцю "ПриватБанк" заблокував картку заробітної плати. У фінустанові зазначають, що усе роблять згідно із законодавством. Про це йдеться на сайті Мінфін.

За словами військового, банк заблокував його заробітну картку, на яку надходили нарахування від військової частини, у якій чоловік перебуває на фінансовому постачанні.

"Призначення всіх зарахувань вказано. Під час спілкування з працівниками відділення ПриватБанку відповіли, що потрібно підтвердити походження коштів, та потрібна довідка про доходи за 2020−2021 роки. Питання, звіди йде дебілізм? Я кожен рік заповнюю декларацію, яку перевіряють відповідні органи. Всі кошти отримую лише від держави", - пише військовий.

У "ПриватБанку" відповіли на це звернення, що у своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини у сфері банківської діяльності.

Військовослужбовець просить фінустанову пояснити, походження якого зарахування їм виявилося підозрілим.

Наразі чоловік не отримав відповіді від "ПриватБанку" на поставлене питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні пишуть "***більні" закони, а інші їх виконують. Аби так усіх законів дотримувалися.
Відповісти
Зрада? Перемога?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні