«Це порушення закону»: чи можуть пускати у луцькі маршрутки невакцинованих пасажирів

10
0
«Це порушення закону»: чи можуть пускати у луцькі маршрутки невакцинованих пасажирів
Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук заявила, що Луцьк не мав права дозволяти проїзд у громадському транспорті невакцинованим, поки місто перебуває у червоній зоні.

Про це вона сказала у понеділок, 8 листопада, під час брифінгу у Волинській ОДА, пише Перший.

Мер міста Ігор Поліщук заявив, що в Луцьку таких кардинальних обмежень, які передбачає червона зона, дотримуватися не будуть.

«Питання віднесення області до червоної зони приймає уряд, а саме державна комісія з питань ТЕБ та НС. Місцеве самоврядування може тільки посилювати рекомендації, а не послаблювати їх. Це порушення закону і відповідальність за нього несе той, хто ухвалив це рішення», - сказала Людмила Тимощук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому працюють магазини не продовольчі? В селах області навіть без масок продавці !!
Відповісти
Поліщук юрист, думає, як юрист і помиляється, як юрист. Віруси законам і наказам не підпорядковуються. Вони вражають всіх, і законодавців, і виконавців. Тому питання проїзду в громадському транспорті, перш за все, не питання виконання, невиконання встановленої урядовцями норми, а уникнення зустрічі з вірусом, якому начхати на всі юридичні норми. Але оскільки Поліщук не вірусолог, а лише юрист, який не знає, що юридичні норми не поширюються на вірусів і бактерій, а лише на людей, то він має нести відповідальність за своє рішення, як очильник міста, який відповідає за безпеку людей.
Відповісти
А те що зараз все місто соїть на "вухах" оту пані не хвилює? А те що зараз величезні черги на місцях вакцинації , і скупчення людей з порушенням карантинних норм це теж її не хвилює?!!! Влада зробила нас ще раз!
Відповісти
А хто заважав вакцинуватись раніше. Я так і зробив, а моя дружина тепер буде стояти в чергах, бо вона довго думала.
Відповісти
Ця пані належить клану українських чиновників, а тому її хвилює збереження себе на посаді та посадовий оклад з преміальними. Люди для них, то таке. Ще не пізніше середини серпня ВОДА мала б розпочати інформаційну антиковідну кампанію. Домовитись з МОЗ про обмеження, попередити певні категорії працівників про недопуск до роботи і послуг без щеплення. Але сталось як малось. Падає рейтниг Зеленського через високу смертність. Зеленський натиснув на головного урядовця. Той на ОДА і ОДА почала щось робити. Таким чином ковід показав українця, хто такий Зеленський, Слуги народу. За кого боролись, на тих і напоролись
Відповісти
А тим часом державним чиновникам дали відстрочку на обов'язкову вакцинацію. А вся Україна стоїть в чергах на вакцинацію. Зелені зробили "ще раз" весь народ. Слава Зе!
Відповісти
Треба вибрати Розумкова,він нас спасе.Або Пороха вернути взад на крайній случай.
Відповісти
То вибирай
Відповісти
Може ця Тимощук сама поїздить маршутками ,а не на авто і поживе як прості люди....а то тільки рот відкриває широкий
Відповісти
А это заважав вам йти на вакцинцію влітку? Черг не було. Всі винні, але не я? Так у нас чомусь виходить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні