Топ-5 зручних функцій «Viber», про які мало хто знає

0
4
Топ-5 зручних функцій «Viber», про які мало хто знає
Для того, щоб спілкування було зручним і безпечним, у Viber є низка корисних функцій, які вам стануть у пригоді.

Про це пише IT Sider.

Читайте повідомлення непомітно

У Viber можна приховати статус перегляду повідомлень. Для цього потрібно зайти у «Додатково», обрати «Параметри» → «Конфіденційність» та вимкнути функцію «Надсилати стан Переглянуто». Варто зазначити, що ввімкнувши її, ви також не знатимете, чи переглядають ваші повідомлення співрозмовники.

Приховуйте особисті чати

У Viber можна приховати ваші особливо важливі й секретні чати та захистити їх PIN-кодом. Ця функція дозволяє зберегти особистий простір та залишити інформацію у цілковитій таємниці. Для цього в параметрах чату потрібно обрати «Сховати цей контакт» і встановити PIN-код. Аби зайти у прихований чат, просто введіть PIN-код у рядку пошуку.

Користуйтесь зникаючими повідомленнями

Функція дозволить налаштовувати час зникнення відправлених повідомлень від 10 секунд до одного дня з моменту прочитання. Для активації функції потрібно натиснути іконку годинника та обрати час, через який зникне повідомлення: 10 секунд, 1 хвилина, 1 година або 1 доба.

Використовуйте перекладач повідомлень

Мало хто знає, проте у Viber можна перекладати повідомлення просто в чаті. Для того, аби скористатись цим, затисніть потрібне повідомлення та оберіть «Перекласти». Мову можна обрати в розділі «Ще», «Параметри» → «Виклики та повідомлення» → «Переклад повідомлення».

Зберігайте резервну копію переписки

Для запобігання втрати чатів пропонуємо налаштувати автоматичне створення резервної копії переписки.

Для активації цієї функції натисніть в Viber «Ще», «Параметри» → «Обліковий запис» → «Створення резервної копії» та оберіть щоденне створення копій. Хочемо зазначити, що система створює резервні копії тільки текстових повідомлень. Фото, відео та інші матеріали не зберігаються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні