«Червона» зона: як працюватимуть ринки у Луцькій громаді

5
1
«Червона» зона: як працюватимуть ринки у Луцькій громаді
На території Луцької громади продуктові ринки працюватимуть без додаткових обмежень, але з дотриманням карантинних вимог. Про це на своїй сторінці у Facebook написала депутатка Луцької міської ради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Алла Надточій.

З 8 листопада на Волині запровадили додаткові карантинні обмеження. Наразі у лучан та місцевих підприємців виникає багато запитань про те, як будуть працювати ринки.

Продовольчі ринки працюватимуть, як і працювали, з дотриманням карантинних вимог.

Речові ринки (непродуктові) мають додаткові обмеження. Підприємці та продавці повинні бути 100% вакциновані або мати ПЛР-тест, який дійсний 72 години (з дотриманням карантинних вимог).

Споживачі повинні бути вакциновані або з дійсним ковідним ПЛР-тестом.

"Також з 8 листопада усі підприємці сфери надання послуг мають пам'ятати, що вони несуть відповідальність не лише за власних працівників, а й за клієнтів, які їхніми послугами користуються. Порушення правил «червоної зони» відвідувачами може стати наслідком накладення штрафу на керівника такого закладу. Наявність ковідних документів перевірятимуть працівники Національної поліції та фахівці Держпродспоживслужби", - пише Алла Надточій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це називається примусово-добровільна вакцинація. Створюють такі умови що людина вимушена вакцинуватися, і при цьому за наслідки після вакцинації влада , медики не несуть. І як це називати?!!!
Відповісти
Можна список вакцинованих місьради,включно з головою,бо є великі сумніви???
Відповісти
ти просто тормоз...до чого тут міськрада. їдь у столицю права качай, а краще розуму наберися
Відповісти
Працюють і шари і копійки і Єва
Відповісти
Дебільний Вася, дай номер картки в поліцію, щоб тобі відсоток капав на картку за доноси
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні