У душовій кімнаті студентського гуртожитку виявили приховану відеокамеру

0
4
У душовій кімнаті студентського гуртожитку виявили приховану відеокамеру
Поліція Києва отримала повідомлення, що у душовій кімнаті гуртожитку одного зі столичних вишів, на вулиці Металістів, виявили відеокамеру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Прибувши до гуртожитку, правоохоронці виявили та вилучили камеру відеофіксації. Окрім цього поліцейські відібрали заяви від мешканок гуртожитку та допитали їх у якості потерпілих.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за порушення недоторканності приватного життя.

Наразі працівники поліції проводять необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення мотивів цього вчинку, а також кола осіб, причетних до його скоєння та притягнення їх до відповідальності.

Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Раніше відеокамеру в душі знайшла одна із дівчат, яка прийшла купатися. На пристрої виявили чимало відео. Про те, чия камера, здогадались одразу. Перше відео - з обличчям власника камери - вона зреагувала на нього, коли її встановлювали. Ймовірним власником камери виявився студент 2 курсу, майбутній айтівець. Одразу після того, що сталося, хлопець поїхав з гуртожитку нібито додому. Студенту вже заборонений вхід до гуртожитку, а якщо його провину доведуть, то можуть відрахувати з ВНЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні