Через спір: росіянин зняв з ТРЦ український прапор та викинув його у кущі

3
-4
Через спір: росіянин зняв з ТРЦ український прапор та викинув його у кущі
У Вінниці, з будівлі ТРЦ по вулиці 600-річчя, невідомий чоловік зняв Державний прапор України. Це побачили охоронці торгового центру, тож зловмисник почав тікати, викинувши стяг в кущі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінниці.

Подія трапилася сьогодні, 6 листопада. За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, 35-річний зловмисник, який виявився громадянином Росії, перебував у стані сп’яніння.

Попередньо встановлено, що близько п’ятої години ранку, перебуваючи біля ТРЦ разом із знайомими, він виліз на будівлю та з флагштоку зняв прапор, який в подальшому викинув, коли тікав від охоронців. Зловмисник надав пояснення, що на Вінниччину приїхав провідати родичів, а такі дії вчинив через спір із знайомим.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за хуліганство. В межах розслідування встановлюються усі обставини події. Таке правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було того москалика підвісити на тій щоглі!
І ще одне "флагшток" це русизм! Вчіть українську мову і не засмічуйте її різними "ізмами"!
Відповісти
трикратного крадія пенсій клоуна зеленського застрелити як шакала!!!!!!!!!
Відповісти
Треба було того москалика підвісити на тій щоглі разом з трикратним крадієм пенсій клоуном зеленським!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні