Два слова, які категорично не можна казати під час сварки

0
-4
Два слова, які категорично не можна казати під час сварки
Існують два слова, які не варто говорити навіть у доволі емоційних сварках чи конфліктах. Адже, під впливом емоцій, можна наговорити зайвого, що потім уже буде дуже складно змінити. За словами експертів саме ці словами потрібно особливо уникати, коли ви з'ясовуєте стосунки. Про це пише 24 канал.

Автор бестселерів та експерт зі стосунків Джон Айкен переконаний, що лише два маленькі слова можуть сильно образити партнера та зіпсувати ваші стосунки. Він говорить про такі незначні, на перший погляд, слова "завжди" та "ніколи". Ось чому ними не можна так легко розкидатись, тим паче під час конфлікту.

Якою б емоційною не була розмова, не варто випалювати перше, що прийшло на думку. Особливо, якщо у вас є якісь претензії до партнера. Тому якщо ви хочете обговорити які непорозуміння, варто починати спокійно і без згаданих слів "завжди" та "ніколи".

"Коли вам здається, що партнер вас не слухає, подумайте, як ви говорите про проблему. Якщо з використанням цих слів, то вас просто не чують", – каже Джон Айкен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні