Топ-запитань для першого побачення: поради експертки

0
1
Топ-запитань для першого побачення: поради експертки
Американська знавчиня зі стосунків Сьюзен Тромбетті впевнена, що запитання при першій зустрічі повинні бути схожі на флірт. Іншими словами потрібно викликати у людини сміх, зацікавлення або ностальгію.

Про це повідомляє Life24.

"Ви повинні викликати у співрозмовника хороші почуття, які проникають за той образ, який він створив. Викликайте людину на емоції, щоб побачити, хто насправді сидить навпроти вас ",– зазначає Сьюзен.

Розповідь про своє перше кохання. Яким він був/якою вона була?

Це дуже миле питання, яке змушує подумки повернутись до найкращих моментів юнацтва та кумедних листівок у молодшій школі.

Питання про перше кохання викликає приємну ностальгію.

Якщо ж людині важко пригадати своє перше кохання, експертка радить запитати про перше захоплення якоюсь знаменитістю.

Яким був твій перший поцілунок? А найромантичніше місце, де ти цілувався?

Ще один приємний момент, який викликає ностальгію. Сьюзен Тромбетті також впевнена, що завдяки таким запитанням можна зрозуміти уявлення людини про стосунки: "Щось у цьому питання є кокетливого, веселого і з правильною часткою серйозності", – зазначає знавчиння зі стосунків.

2 правди – 1 брехня

Людина має назвати 3 твердження про себе, одне з яких буде неправдивим. Такий грайливий метод може стати чудовим початком розмови та добряче розвеселити обох.

Сьюзен розповідає, як під час такої гри вона дізналася чимало кумедних історій від своїх співрозмовників: "Один хлопець розповів, що майже підпалив ресторан, коли хотів затушити свічку своєю серветкою з тканини".

Чим би ти займався, якби гроші не мали значення?

Після розмов про минуле, час дізнатись про сьогодення і майбутнє. Кожен має мрії, і відповідь на таке запитання може бути дуже показовою:

"Ви дізнаєтеся, наскільки людина близька до своєї мрії, наскільки відповідальна, як вона загалом ставиться до грошей та життя",
– пояснює вчена.

Таке цікаве запитання допоможе дізнатись більше про цінності людини, заради чого вона працює і живе.

Розповідь про своє улюблене місце у світі


Тепер мова йде про захоплення. Розповіді про минулі подорожі або ж запитання "Де б ти понад усе хотів побувати?" може чимало розповісти про людину. Вона любить планувати чи вирішує все спонтанно?

А про це питати не варто

Сьюзен Тромбетті також додала 2 типи запитань, яких краще уникати на першому побаченні.

Конкретні питання про роботу.

Можна дізнатись, ким людина працює і чим займається, та детальніше – не варто. Розмови про роботу у вільний час можуть викликати роздратування.

Туди ж і питання про зарплатню. Навіть якщо вам дуже цікаво, випитувати, скільки співрозмовник заробляє, просто негарно.

Питання про колишнього.

Одна справа дізнатися про перше кохання у дитинстві, і зовсім інша – з'ясовувати подробиці останніх стосунків. Це може викликати досить неприємні спогади та зіпсувати настрій вашого співрозмовника чи співрозмовниці. Та й про своїх колишніх краще не розповідати багато, інакше складається враження, що ви досі живете минулим.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні