Колишній ректор Луцького «політеху» отримав посаду у галузі сільського господарства. ФОТО

8
-4
Колишній ректор Луцького «політеху» отримав посаду у галузі сільського господарства. ФОТО
Колективу Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції інституту картоплярства Національної академії аграрних наук України, відповідно до наказу Президента НААН Микола Миколайович Фурдига, директор інституту картоплярства офіційно представив в.о. директора Савчука Петра Петровича.

Захід відбувся 5 листопада, на нього був офіційно запрошений Юрій Мефодійович Горбенко, начальник управління агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Петро Савчук пообіцяв колективу, що докладе всіх зусиль, щоб відновити добру справу дослідної станції та підняти на вищий рівень роль наукових досліджень у розвитку сільського господарства Волині.

Юрій Горбенко висловив побажання новому керівнику, активніше співпрацювати з сільськогосподарськими виробниками області та впроваджувати передові технології і сорти у сільському господарстві області.

Нагадаємо, що у 2015 році був обраний на посаду ректора Луцького національного технічного університету. Проте у 2020 році програв вибори на посаду ректора. Навчальний заклад очолила доктор економічних наук, професор та колишня очільниця Волинської обласної ради Вахович Ірина Михайлівна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та він же ш технар. Пройшов "нелегкий шлях" від вчителя трудового навчання до доктора технічних наук, до професора, до політика, до ректора на один раз. Тут би агроном, біолог знадобився б
Відповісти
Він там "наробить", як кіт на глині. Він скріз наробив. СпорЦмен. Буде на фото показувати, як купається в басейні і баб трахає. З цигана був господар? Так і з нього буде "картопляр". Тим паче, що в тому інституті давно все загублено. Такий собі колгосп ""10 лєт побєди над Ташкентом". Слава Україні!!! Хероям Слава!!!.
Відповісти
То є якраз Савчуку робота по-плечу. Очолювати порожній льох для збереження картоплі, де її перебирають шість з половиною жінок. В Рокинях інституту вже немає 30 років. Є шарашкіна контора "Роги і Копита". Читайте Остапа Бендера . і знайомтесь з новоявленим Остапом.
Відповісти
Призначали, щоб організував похорон померлого? Чи щоб не псував повітря в політехнічному?
Відповісти
Призначили дурня де-небудь, аби директором :)) Поняття не мав ні в освіті, ні в науці! Звідки ж взялися такі пізнання в аграрному секторі, про які у Сввчука ніде, ніхто і ніколи не чув? Мабуть у тій самій партійній квоті, яка і розстелила Петру зелену доріжку до чергових воріт наукового керівництва щодо вирощування бульби на допомогу місцевим дачникам )))
Відповісти
Ну все, тепер можна вважати, що аграрний сектор, зокрема картопля Волині у цілковитій безпеці, адже за справу вирощування взявся особисто професор праці Петро Савчук. Тепер чекаємо хорошої картоплі у місцевих супермаркетах.
Відповісти
Ну все, тепер Волинська картопля в надійних руках, адже про неї науково потурбується професор Петро Савчук. Очікуємо рекордних врожаїв та хорошої картоплі у місцевих супермаркетах під брендом "картопля від Савчука".
Відповісти
Неймовірно, але факт! Без таких як Савчук немає розвитку ні в освіті, ні в сільському господарстві! Можливо ще десь?... Спішіть, а то Савчук тепер нарозхват
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні