Як пенсіонеру швидко звикнути до смартфона: корисні поради

2
-4
Як пенсіонеру швидко звикнути до смартфона: корисні поради
Пенсіонери усе частіше починають користуватися сенсорними телефонами, проте у них доволі часто виникають складнощі з цим. Як пришвидшити процес їхнього звикання до такої дивини, як смартфон, потрібно дотримуватися декількох порад. Про це пише видання "Іtech".

1. Аби не виникало проблем зі смартфонами у старшого покоління, потрібно використовувати спрощений режим девайса, де є лише основні функції телефону, які потрібні більшості старшого покоління. Якщо ж пенсіонер потребує допомоги у більш складних для нього функціях, то тут не варто лінуватися та відмовляти у допомозі.

2. Також варто з телефона прибрати ігри, та рекламу. Але це за умови, якщо власники смартфону не є ігроманами.

3. Для спрощення користуванням смартфоном для пенсіонерів варто оплатити їм безлімітні дзвінки, щоб не доводилось ще більше заглиблюватись в принципи роботи смартфона. Найкраще, якщо новий тарифний план буде містити не лише безлімітні дзвінки, а ще й велику кількість ГБ для активного користування соціальними мережами та такими сервісами як YouTube, які зараз неймовірно популярні серед людей старшого віку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я хочу запитати, а чи багатьом пенсіонерам потрібен отой смартфон, та інтернет? Це оператори мобільного зв'язку змусили людей переходити на смартфони впихнувши в усі діючі тарифи інтернет.
Відповісти
Якби не язикаті Хвеськи - то оператори мобільного зв'язку вже би давно збанкрутували !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні