На Волині частину заповідника незаконно передали у приватну власність

2
-2
На Волині частину заповідника незаконно передали у приватну власність
На Волині Держекоінспекція виявила незаконну передачу в оренду земельну ділянку природно-заповідного фонду. Це стало відомо під час планової перевірки документації ДП "Володимир-Волинське лісомисливське господарство". Про це повідомляє Державна екологічна служба Волині.

Володимир-Волинська райдержадміністрація зареєструвала у 2017 році права оренди за приватною особою для рибогосподарських потреб частини земельної ділянки природно-заповідного фонду загальною площею 19,1889 гектара, що входить до складу заказника "Мочиська".

Законодавство забороняє передачу території заказника у господарське використання.

Наразі Держекоінспекція готує відповідні звернення до Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної прокуратури про приведення правочину щодо прав на земельну ділянку природно-заповідного фонду відповідно до вимог природоохоронного законодавства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За цю послугу чинуша управління лісового господарства отримав бвбло. Тепер доведеться повертати. А як шкода!?...
Відповісти
В нас законодавство теж забороняє забудовувати береги річок та озер, але...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні