--> Більше не безкоштовно: «БлаБлаКар» братиме плату з користувачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Більше не безкоштовно: «БлаБлаКар» братиме плату з користувачів

0
-4
Більше не безкоштовно: «БлаБлаКар» братиме плату з користувачів
Згодом пасажири популярного сервісу «БлаБлаКар» будуть платити не лише за поїздку, а й загалом за послугу. Зміни стануть чинними на кінець 2021 року або на початок 2022-го.

Про це повідомив CEO і співзасновник серфівісу Ніколя Брюссон в інтерв'ю РБК-Україна Авто.

«Стратегічне рішення про перехід карпулінга «БлаБлаКар» в Україні на платну основу вже ухвалено, залишилося визначитися з датою. У будь-якому випадку, це не за горами – серед варіантів ми розглядаємо грудень 2021 року або лютий-березень 2022-го», – розповів чоловік.

Комісія, за словами Брюссона, з’явиться при онлайн-бронюванні поїздки на платформі. Кошти повертатимуть у випадку скасування поїздки пасажиром чи водієм. У той же час, для водіїв нічого не зміниться - для них користування сервісом залишиться безкоштовним.

Розмір комісії поки що не визначений. Орієнтовно вона становитиме 10–15% від вартості поїздки. Це нововведення однозначно підвищить відповідальність пасажирів і водіїв.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні