--> Чоловік почув стогін: 2-річна дитина, яку порізала лучанка, перебуває у важкому стані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік почув стогін: 2-річна дитина, яку порізала лучанка, перебуває у важкому стані

0
-1
Чоловік почув стогін: 2-річна дитина, яку порізала лучанка, перебуває у важкому стані
У Луцьку мати порізала себе та свою дворічну дитину, після чого обох доправили до лікарні.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Сусіди розповідають, що жінка хороша мама двох дітей, а інші кажуть, що бачили в її поведінці дещо дивне. Мешканці сусідніх квартир кажуть, що чоловік почув стогін з сусідньої кімнати, а коли зайшов, побачив закривавлених жінку та доньку.

«Вона дуже хороша мама. Має двоє діток - дві дівчинки. Я про неї нічого поганого не можу сказати. Не розумію що могло так людину довести, щоб вона наважилась на такий вчинок», - каже сусідка.

Мешканці багатоповерхівки зазначають, що родина була благополучна, батьки нормальні та спокійні. Голова ОСББ Петро Бойко каже, що ніяких претензій чи скарг до сім'ї не було ні в нього, ні в сусідів. Проте і додає, що неодноразово помічав за жінкою дивну поведінку.

Наразі жінка та дитина перебувають у лікарні. У постраждалої були колото-різані рани грудної клітки та живота. Зараз вона знаходиться у відділенні інтенсивної терапії, її стан стабільний.

2-річна дівчинка знаходиться у реанімаційному відділенні Волинської обласної дитячої лікарні. Її стан - важкий. Лікарі вирішують питання про оперативне втручання.

Поліція внесла цей інцидент в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею про умисне вбивство.



Раніше Волинь24 писали про те, що мати порізала себе та свою дворічну доньку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні