--> «Понароджували дітей - відповідайте»: мер міста відповів на претензії про холод у дитсадках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Понароджували дітей - відповідайте»: мер міста відповів на претензії про холод у дитсадках

0
3
«Понароджували дітей - відповідайте»: мер міста відповів на претензії про холод у дитсадках
Міський голова Кропивницького Андрій Райкович висловився з приводу того, щоб діти менше хворіли у садочках.

Про це він повідомив під час апаратної наради, пише ТСН.

Райкович закликав батьків уважно ставитися до стану здоров’я дітей, яких вони відправляють до садочка чи школи.

«Батьки мають слідкувати за станом здоров’я дітей, а не привела, кинула і робіть з дитиною що хочете. А я ввечері прийду і заберу, або через тиждень. Так теж не буває! Понароджували дітей – будь ласка, давайте відчувати батьківську відповідальність, а громада – громадську. В садочках і школах має бути тепло, діти мають бути одягнені, а харчування має бути збалансованим. Це головні маркери нашої спільної відповідальності!» - сказав мкр.

Раніше мешканка Кропивницького Оксана Деминтієнко з посинілими губами та судомами напередодні забрала з садка дворічну доньку. У неї було переохолодження.

Дитина тремтіла, так як було холодно у дитсадку. У неї була температура 37,5. У неї були симптоми гострої респіраторної інфекції. Також дитина дуже часто ходила в туалет через переохолодження.

Працівниця відділу управління Держпродспоживслужби в області Тамара Третяк сказала, що відповідальність за температурний режим у дитсадку несе власник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні