Якщо потрапить у кров: чи можна вагітним жінкам фарбувати волосся

0
-3
Якщо потрапить у кров: чи можна вагітним жінкам фарбувати волосся
Страх того, що фарба може негативно вплинути на здоров’я дитини, цілком виправданий. Для цього достатньо почитати інформацію на упаковці будь-якої, навіть дорогої, фарби. Проте справа в тому, що через волосся фарба ніяк не може потрапити в кров. Це відбудеться тільки, якщо вона потрапить на шкіру. Однак та невелика кількість, яка потрапляє на шкіру і потім в кров, не робить настільки значного негативного впливу, кажуть медики.

Про це пише Наша Мама.

Лікарі кажуть, що якщо є можливість почекати з фарбуванням кілька тижнів, до початку другого триместру, то потрібно чекати. А в другому триместрі дитину вже буде захищати плацента. Нехай не всі, але частину негативних зовнішніх чинників вона зможе відбити.

Вагітним не можна фарбувати волосся, якщо у використовуваному реагенті міститься аміак. Також не варто фарбуватися самостійно, аби уникнути попадання фарби на шкіру голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні