--> У Луцьку від коронавірусу вакцинують дітей: як це зробити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку від коронавірусу вакцинують дітей: як це зробити

0
-1
У Луцьку від коронавірусу вакцинують дітей: як це зробити
У Луцьку виріс інтерес до щеплень від коронавірусу дітей віком від 12 років. Невдовзі дитячий пункт вакцинації можуть відкрити і в міській дитячій поліклініці.

Про це розповіла директорка Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська, пише Перший.

Нещодавно Міністерство охорони здоров’я дозволило щепити від коронавірусу вакциною Pfizer дітей від 12 років. Раніше ця опція була доступна лише для старших підлітків з групи ризику.

Відомо, що вакцинувати дітей у Луцьку почали ще з вересня. Станом на 20 жовтня було вакциновано 12 дітей, декілька з яких – двома дозами.

Щоб зробити щеплення потрібно: звернутися з дитиною до педіатра або сімейного лікаря, пройти огляд, підписати згоду і піти в один з міських пунктів вакцинації. Важливо, що у дитини повинні бути зроблені усі планові щеплення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні