Українські туристи масово отруїлися в Єгипті, їх вивозять з готелю

1
-2
Українські туристи масово отруїлися в Єгипті, їх вивозять з готелю
Громадяни України отруїлись в одному з єгипетських готелів. Про це повідомила одна з туристок Тетяна Копач. За її словами, багатьом погано до цього часу, їх вивозять з готелю, пише 24 канал.

Раніше українське МЗС повідомило, що українських громадян серед тих, які постраждали, немає.

Жінка повідомила, що отруєння відбулось у готелі AMC Royal. Тут лише за два дні поскаржились на погане самопочуття близько сотні людей.

Туристка зазначила, що ЗМІ писали лише про 49 – проте медіа не рахували тих людей, які не потрапили до лікарні.

"Черга до лікаря була з 4:00 ранку 31 жовтня до 21:00, знаю, тому що саме в цей час нам з чоловіком теж стало зле. Висока температура, блювота та все, як має бути. Ти катаєшся по номеру між туалетом та ліжком", – написала Копач.

За словами туристки, вона телефонувала у посольство Єгипту на екстрений номер і залишили там свої дані. Попри те, що туристам обіцяли перетелефонувати, жодного дзвінка не було.

Місцевий лікар виписав препарати та не викликав швидку
Копач повідомила, що готель не закритий, місцевий лікар провів огляд, проте швидку допомогу не викликав, а лише виписав ліки.

"Турагент сказав, що це не їхня провина і порадив не їсти добу в готелі, небезпечно. Гарне рішення проблеми, правда", – додала туристка.



Лікування виписав місцевий медик

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прохожий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні