Прощала зради: українська співачка розлучилася з чоловіком після 50 років спільного життя

0
-5
Прощала зради: українська співачка розлучилася з чоловіком після 50 років спільного життя
Цієї весни народна артистка України Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар відсвяткували «золоте весілля» - 50 років спільного життя. Насправді ж співачка приховувала, що більше не живе з чоловіком. Пара розлучилася, і саме Матвієнко стала ініціатором розриву.

Про це пише Апостроф.

Артистка розповіла, після розлучення Гончар перебрався на дачу під Києвом.

«Я попросила покинути мене. Він вважав, що в нього ще є своє життя, яке він вибрав. Тут не було скандалу, було розуміння», - розповіла співачка.

Також Матвієнко зазначила, що в їхніх із чоловіком стосунках вже давно немає ні тепла, ні душевного спілкування, а спільне минуле приховує багато труднощів. Жінка каже, що все життя була як чоловік, забезпечувала сім'ю.

Матвієнко зізналася, що до своїх 60 років пара нібито жила на її зарплатню. Особливо коли хворіли діти, зривалися важливі концерти. Доводилося прощати і подружні зради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні