Російський «Сбербанк» змінює назву в Україні

2
0
Російський «Сбербанк» змінює назву в Україні
"Сбербанк" Росії змінив назву однойменної "дочки" в Україні. Відтепер він матиме назву "Міжнародний резервний банк". Відповідне рішення було прийняте російським держбанком 27 вересня, повідомляє видання "Finbalance".

Як йдеться у документі, повна назва Акціонерного товариства "Сбербанк" буде Акціонерне товариство "Міжнародний резервний банк". Скорочена назва - АТ "МР Банк".

"Уповноважити правління банку самостійно приймати рішення з питань, що стосуються порядку, умови використання банком нових знаків для товарів та послуг (ТМ)", - йдеться в рішенні російського Сбербанку.

Зазначимо, що український державний "Ощадбанк" інформував, що 19 серпня Верховний Суд ухвалив остаточне рішення в спорі між Ощадбанком і українською "дочкою" російського Сбербанку щодо прав на торговельну марку "Сбербанк" на території України. Ощадбанк заявляв про свою остаточну перемогу, додаючи, що "АТ "Сбербанк"... наразі зобов’язаний припинити незаконне використання цієї торговельної марки в Україні".

"Ощадбанк запевняє, що це важливе судове рішення не вплине на права та обов’язки клієнтів українського банку-опонента", - йшлося в повідомленні українського держбанку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шифрується банк окупанта. Оту заразу пора видворити з України!
Відповісти
Підар-банк.
Всі вкладники автоматично - педерасти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні