--> Біля Луцька - смертельна ДТП: двоє загиблих та троє травмованих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля Луцька - смертельна ДТП: двоє загиблих та троє травмованих

0
7
Біля Луцька - смертельна ДТП: двоє загиблих та троє травмованих
У селі Гаразджа неподалік Луцька 31 жовтня трапилася ДТП. На дорозі не розминулися два легкові автомобілі Volkswagen і BMW. Внаслідок зіткнення двоє осіб загинули на місці, ще трьох людей із травмами госпіталізували до лікарень. Про це повідомила інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич, пише Суспільне.

За словами завідувача центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслава Лініка, виклик до "швидкої" надійшов о 15:01.

"Двох людей госпіталізували до Луцької міської лікарні, ще одного травмованого – у Волинську обласну клінічну лікарню", – повідомили медики.

На місці ДТП наразі працює слідчо-оперативна група Нацполіції області, яка з'ясовує обставини та причини зіткнення. Більше розповісти про обставини ДТП у поліції області пообіцяли згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні