П'ять найрозумніших знаків Зодіаку: рейтинг інтелектуальності

2
-5
П'ять найрозумніших знаків Зодіаку: рейтинг інтелектуальності
На наш інтелект та спосіб мислення також впливають зірки. Видання "Рositivevibration" підготувало рейтинг найінтелектуальніших знаків Зодіаку.

Перший знак - Овен

Представники цього знаку мають велику енергію та силу стратегічного типу, вміють усе контролювати, і впевнені, що все рано чи пізно приведе до успіху. Вони вміють зберігати спокій навіть у найскладніших ситуаціях.

Другий знак - Телець

Цей знак володіє дуже сильною швидкістю мислення, і вміє пристосовуватися до найрізноманітніших ситуацій. Він ніколи не здається і завжди знає, як знайти розв'язання проблем.

Третій знак - Близнюки

Вони комплексні, дуже цікаві, і, перш за все, вміють переконати інших у тому, що ваші позиції є справжніми та природними.

Четвертий знак - Рак

Ваш інтелект багато у чому покладається на інтуїцію, і ви маєте чудову здатність бачити людей наскрізь. Ви вмієте розуміти і розшифровувати людей.

П'ятий знак - Діва

У них неймовірний талант вирішувати декілька ситуацій, або ж проблем одночасно. Що робить їх природженими лідерами. Вони також дуже добре вміють змушувати інших погоджуватися зі своєю думкою у найнебезпечніших ситуаціях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діва і тілець лідери астрологічних новин, ніби інших знаків неіснує... чеснокажучи трішки підзадовбує.
Відповісти
Чому ви забуваєте про Терезів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні