Підв'язали до стелі підвалу з кляпом у роті: поліція врятувала чоловіка. ФОТО

0
-2
Підв'язали до стелі підвалу з кляпом у роті: поліція врятувала чоловіка. ФОТО
Ввечері 30 жовтня, на Кіровоградщині, інспектори роти ТОР виявили зв'язаного чоловіка. Таке повідомлення отримали чергові патрульні Саксаганського району міста Кривий Ріг.

Очевидець розповів, що бачив, як на вулиці Володимира Великого двоє невідомих, зв’язаного чоловіка із кляпом у роті, затягли до підвалу. Свідок вказав, куди пішли ймовірні зловмисники.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою та знайшли підвал, про який говорив заявник. ТОРівці увійшли всередину та виявили чоловіка, підвішеного до стелі за автомобільний буксирувальний ремінь. Руки у громадянина були зв'язані за спиною, а рот закритий ганчіркою та обернутий скотчем.

Поліцейські звільнили потерпілого. 34-річний криворіжець розповів, що його побили та зв’язали невідомі особи, чому — не знає.

Одного із ймовірних нападників ТОРівці виявили неподалік, іншого - у квартирі того ж будинку, де знаходиться підвал. Чоловіків затримали.
Для подальшого встановлення усіх обставин події на місце викликали слідчих Криворізького районного управління поліції №4.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні