Двоє українців обікрали майже 380 довірливих поляків

0
-18
Двоє українців обікрали майже 380 довірливих поляків
У польському місті Вроцлав затримали двох українців, які через шахрайські схеми видурювали гроші у довірливих людей. Співробітникам поліції, які протидіють кіберзлочинності, вдалося вийти на зловмисників, які спустошували банківські рахунки потерпілих з різних куточків Польщі. Про це повідомляє видання Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

Шахраями виявилися двоє громадян України 24 та 25 років. Вони разом з поки невстановленими спільниками розсилали на телефони СМС-повідомлення нібито про необхідність погашення боргу та надання даних для входу в мобільний банкінг. До тексту додавалося посилання на фейковий сайт.

Внаслідок таких дій чоловікам вдалося отримати доступ до банківських рахунків майже 380 тисяч довірливих осіб. Точну суму вкраденого поліція поки не називає, адже слідство ще триває.

У затриманих громадян України вилучили 11 мобільних телефонів, роутер, сім-картки та гроші. Поки триває слідство, обох чоловіків взяли під варту на три місяці. Поліція продовжує розшук їхніх спільників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні