П'ять помилок, через які смартфони ламаються швидше

1
2
П'ять помилок, через які смартфони ламаються швидше
Згідно з даними статистики, понад 65% населення зараз мають смартфони. З часом ця цифра лише зростатиме. Відповідно, у користувачів виникає питання, що робити, аби телефон працював якнайдовше, та не ламався. Фахівці назвали 5 помилок, через які смартфони ламаються швидше. Про це пише видання "Іtech".

Перша помилка – це падіння.

Можна легко кинути телефон на щось м'яке, а можна ненароком впустити його на землю. Всі ці удари погано впливають на їхню роботу. Потрібно розуміти, що телефон – це механізм із величезною кількістю різних деталей. Всі ці елементи беруть на себе удар, ламаються, і телефон перестає працювати. Відразу після падіння телефон може працювати, але в майбутньому він зламається.

Друга помилка – перегрів.

Перегрівається телефон через тривале використання програм, які для телефону завеликі. Це, наприклад, програми, пов'язані з відео, ігри та інше. Особливо сильно нагрівається смартфон, якщо ви з нього не зняли чохол. Друга причина перегріву, це коли ви залишаєте телефон на сонці, або біля чогось гарячого. Високі температури погано впливають на акумулятор. Він починає руйнуватися через хімічні процеси, які в ньому походять від перегріву.

Третя помилка – вода.

Звичайно, великий відсоток сучасних смартфонів захищений від води різними системами. Якщо у вас такий, то недовге занурення у прісну воду ніяк не вплине на його роботу. Якщо ж на вашому телефоні немає захисту від вологи, то потрібно уважно стежити, щоб вода не потрапляла на нього. Якщо ж вийшло так, що ваш гаджет впав у воду, потрібно швидко вимкнути телефон і нести його в сервісний центр. Проблема в тому, що контакти та різні деталі від води окислюються, а згодом вимагають дорогого ремонту чи заміни.

Четверта помилка – піратські програми.

Якщо ви вирішили заощадити та завантажити щось із незрозумілих посилань або сайтів, то це погана ідея. Є офіційні програми такі, як Google Play або AppStore. Разом з піратськими версіями музики, програмами, фільмами, ви можете завантажити собі віруси, які зашкодять ваш телефон. В окремих випадках шахраї через неофіційні програми можуть із вас ще й гроші виманити.

П'ята помилка – натискання на екран.

Сучасні телефони мають такий сенсор, що до нього вистачить легко доторкнутися, щоб він зреагував. Деякі користувачі думають навпаки, чим сильніше тиснеш, тим краще. Тут, знову ж таки, слід розуміти, що екран телефону – це не просто шматок скла, це ціла складна система. Сильні натискання пошкоджують деталі, що знаходяться в екрані, і через це робота телефону стає гіршою. Жовті або білі цятки на екрані говорять саме про неправильне використання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ще одне, використання"швидких" зарядок, де іде завищений струм заряду передчасно "вбиває" акумулятор.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні