Блискавка пройшла крізь усе тіло: 14-річного підлітка від смерті врятувало взуття

0
0
Блискавка пройшла крізь усе тіло: 14-річного підлітка від смерті врятувало взуття
В австралійському штаті Квінсленд, 14-річного Теліа Роуза від смерті після удару блискавкою врятувало взуття. Хлопчик йшов до школи, коли в місті назрівала гроза. Блискавка потрапила у металевий стовп, біля якого проходив підліток.

Про це пише Мета.

Блискавка пройшла крізь все тіло хлопчика, однак товсті підошви гумових черевиків поглинули більшу частину струму. Мати Теліа сказала, що їй подзвонили відразу зі школи і повідомили про стан сина.

Весь інцидент бачив на власні очі чоловік, який в цей час сидів у машині. Він відразу відніс хлопчика до школи, де викликали швидку. Лікарі кажуть, що ніколи не бачили подібного за всю свою кар'єру. Адже один удар блискавки випускає до 500 мільйонів вольт і температуру 27 000 градусів, що втричі вище, ніж поверхня Сонця.

Хлопчик стверджує, що нічого не чув і не відчував упродовж цілої хвилини після потужного електричного розряду. Сліди ураження струмом вже майже зійшли з тіла Теліа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні