Чи можна застрахуватися від коронавірусної інфекції*

0
1
Чи можна застрахуватися від коронавірусної інфекції*
Останні роки продемонстрували світу, що людство дуже вразливе. Люди почали уважніше ставитися до власного здоров’я, дотримуватися правил безпечної поведінки. Але все це допомагає лише частково в тому, щоб захистити себе та членів родини від коронавірусної інфекції. Як відомо, Covid-19 — дуже підступна хвороба, яка здатна підкорити собі як дорослого, так і малу дитину. Проблема в тому, що ніхто на сто відсотків не захищений від того, що може захворіти. І тоді постає питання пошуку лікаря та грошей на лікування. У таких ситуаціях найкращий вихід пропонує система страхування.

Як піклуються про здоров’я клієнтів у страхових компаніях

Серед пропозицій відомих компаній зараз виокремлюється добровільне страхування від коронавірусу. Ці програми з’явилися нещодавно, але встигли завоювати увагу клієнтів тим, що пропонують швидко подолати негативні фінансові наслідки хвороби й тимчасової непрацездатності.

Під час вибору варіанта страхового поліса важливо звернути увагу на те, що оформити договір доступно не лише на себе, але й на членів сім’ї. Окремий страховий захист може знадобитися особливо вразливим категоріям громадян:

  • дітям-студентам, які виїхали на навчання до інших міст України;

  • школярам, котрим важко дотримуватися правил безпеки й карантинних обмежень, тому вони більшою мірою ризикують захворіти;

  • людям, яким доводиться щодня перебувати серед великого скупчення народу. У них значно зростає ймовірність підхопити інфекцію.


Страховий пакет, що містить у собі захист від Covid-19, надасть відчуття впевненості в завтрашньому дні.

Які варіанти страхових програм пропонують компанії

Сьогодні на ринку страхових послуг можна зустріти різноманітні пропозиції. Наприклад, СК VUSO враховує фінансові можливості та потреби клієнтів, пропонує такі програми:

1. «Лайт». Людина, яка обрала цей пакет, може розраховувати на виплати від 5 до 25 тис. грн (залежно від складності хвороби). У найгіршому випадку (якщо лікарі вже нічим не зможуть допомогти) родина отримає 50 тис. грн.
2. «Стандарт». Власникам цього пакету гарантована компенсація при підтвердженні факту інфікування Covid-19 у розмірі 2 000 грн; при ускладненнях перебігу захворювання компанія компенсує від 9 до 39 тис. грн. Максимальний розмір страхових виплат сягатиме 70 тис. грн. Додатково страхувальники можуть скористатися послугами телемедицини та проконсультуватися з лікарями, які мають високу репутацію в напрямі лікування коронавірусної інфекції.
3. «Преміум». Відповідно до умов цього договору застрахованій особі виплатять 5 тис. грн, якщо буде отримано позитивний результат тесту на коронавірус; від 25 до 125 тис. грн, коли людина лікуватиме ускладнення; 200 тис. грн може отримати родина померлого застрахованого громадянина.

Перевагою пропозицій СК VUSO є те, що до програм включено допомогу у випадку негативних наслідків вакцинації. Придбати поліс страхування від Covid-19 зручніше онлайн, що особливо важливо й актуально в сучасних умовах.


Надійна страхова компанія — гарантія фінансового захисту

Тільки організації, які ведуть свій бізнес чесно та прозоро, можуть гарантувати виплати своїм клієнтам у повному обсязі. Уточнити, який статус має та чи інша страхова компанія в професійному середовищі, варто за такими критеріями:

  • чи входить фірма до числа рейтингових;

  • наскільки налагоджений сервіс (чи можна придбати поліс онлайн, чи працює цілодобова служба підтримки);

  • які фінансові показники має компанія.


Прикладом такого відповідального страхового бізнесу є СК VUSO, яка протягом 20 років піклується про своїх клієнтів і пропонує якісний сервіс.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні