У Польщі трагічно загинув українець

0
0
У Польщі трагічно загинув українець
27 жовтня у польському місті Глівіце Сілезького воєводства помер громадянин України. Трагедія трапилася під час виконання будівельних робіт. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на поліцію Сілезького воєводства.

Чоловіка присипало землею у глибокому котловані, а рятувальники змогли дістати тіло з-під землі лише через багато годин.

За інформацією поліції, 33-річний українець працював у глибокому котловані, коли стався зсув ґрунту.

На місце надзвичайної ситуації було відразу викликано рятувальників, зокрема спеціальну групу Пожежної служби з міста Ястрємбє Здруй.

Відкопування велося ручним інвентарем, оскільки залучення важкої техніки у таких ситуаціях заборонено.

Близько 17:30 рятувальники зуміли локалізувати чоловіка, але витягли його на поверхню лише о 20-й годині. На жаль, лікар констатував смерть українця.

Місцева поліція, прокуратура та інспекція праці з’ясовують причини й обставини трагічної події, а також формальні аспекти працевлаштування громадянина України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні