Коли на Волині випаде перший сніг

0
-3
Коли на Волині випаде перший сніг
Народний синоптик із Каменя–Каширського Володимир Деркач каже, що завершення осені та перехід до зими мине поступово, без різких перепадів температури.

Про це пише Вісник.

Нас очікує класична для цього періоду року погода: дощі інколи змінюватиме сніг, помітно морозні відрізки чергуватимуться із теплими.

У листопаді варто очікувати навіть сніг, щоправда, поки тільки мокрого. А от чого не сподіватися так це, що до кінця місяця знову буде теплішати.

У грудні, десять днів зберігатиметься відчутна прохолода, можливі невеликі опади. Ночі – морозні, а от дні здебільшого минуть зі знаком плюс.

Вже 19 грудня спостерігатиметься короткотривале зниження температури. Наостанок місяця буде денне тепло, а вночі можливе зниження температурних показників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні