Як попрасувати одяг без праски

0
0
Як попрасувати одяг без праски
Вдома зім'ятий одяг можна випрасувати й без праски підручними засобами, які точно знайдуться в кожного вдома.

Про це пишуть Новини Live.

Вирівнювач для волосся

Вирівнювачем для волосся ви навряд попрасуєте сорочку, але для стрілки на брюках, знешкодження глибоких складок на спідниці або краватці цей спосіб підійде ідеально. Проте, перед застосуванням варто очистити та знежирити пластини вирівнювача, адже на них залишається жир та засоби для волосся, які можуть потім лягти плямами на речі.

Киплячий чайник

Якщо вам потрібно попрасувати річ невеликого розміру, то вішайте її над носиком киплячого чайника. Не тримайте річ руками, адже можна опектися.

Прасування парою

Також можна набрати у ванну гарячу воду. Вода має бути настільки гарячою, щоб від неї йшла пара. Одяг вивішуйте на плічка, ретельно розправивши всі складки. Зафіксуйте вішалку з одягом над водою: дія вологи та тепла розтягне усі складки. Врахуйте, що одяг після даного меоду буде сирим, тож перемістіть його в провітрюване місце для висихання. Зважайте, що на всю процедуру може піти не менш, як 6 годин.

За допомогою хімії

Візьміть у рівних пропорціях: 9% оцтового розчину, кондиціонеру для білизни та холодну воду. Змішайте ретельно всі продукти та перелийте у ємність з розпилювачем. Сорочку або сукню повісьте на плічка, розправивши всі складки, та розпиліть по одягу рідину. Матеріал має бути вологим. Дочекайтеся, коли виріб висохне сам, але в жодному разі не сушіть феном, батареєю, тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні