Схоже на канабіс: у Луцьку затримали підлітків з наркотиками

1
8
Схоже на канабіс: у Луцьку затримали підлітків з наркотиками
У Луцьку, на вулиці Грабовського, поліція затримала двох неповнолітніх лучан та вилучила у них поліетиленові пакети з ймовірними наркотиками.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Затриманими виявились у двоє неповнолітніх лучан, 17-ти та 14-ти років. У юнаків були при собі поліетиленові пакети з речовиною схожою на канабіс, а також ваги, пристрій для куріння та інші речові докази.

Вилучене направлене на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За фактом, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще би та поліція, перевірила підлітків, що "шаряться" по кущах в районі вулиць Фільваркова та Прасолів (район ДПЗ), постійно крутяться закладчики та особи схожі на наркозалежних
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні