--> У житловому району Луцька молодик намагався вбити чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У житловому району Луцька молодик намагався вбити чоловіка

0
-2
У житловому району Луцька молодик намагався вбити чоловіка
Ввечері 26 жовтня, медики повідомили поліцію про госпіталізацію 45-річного жителя Луцька з колото-різаними ранами щоки та грудної клітини. На щастя, шокований потерпілий залишився живим. Про це повідомляють у департаменті карного розшуку.

Напад трапився у звичайному житловому районі, поблизу багатоповерхового будинку та низки магазинів. 21-річний місцевий житель, маючи на меті заподіяння смерті іншій особі, умисно наніс перехожому ножові поранення.

Моторошний злочин фігурант не довів до планованого завершення через причини, які від нього не залежали.

Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. До рішення суду про обрання міри запобіжного захожу він перебуватиме там.

Як стало відомо, юнак раніше не судимий. Сам затриманий у скоєному зізнається та повідомляє, що напад був незапланований - раптово з’явилось бажання вбити.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні