--> Ампутували три пальці: руку дворічної дитини затиснуло у електром'ясорубці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ампутували три пальці: руку дворічної дитини затиснуло у електром'ясорубці

0
-2
Ампутували три пальці: руку дворічної дитини затиснуло у електром'ясорубці
На Львівщині дворічній дівчинці з міста Новояворівськ лікарі ампутували три пальці. Вона допомагала на кухні мамі і поклала руку в електричну м'ясорубку.

Про це пише Мета.

За даними рятувальників, подія сталася 25 жовтня. До Держслужби з надзвичайних ситуацій зателефонували лікарі та повідомили, що дівчинка із затиснутою електром'ясорубкою рукою потрапила до Новояворівської районної лікарні.

Дівчинку оперативно перенаправили до Восьмої клінічної лікарні міста Львова. Туди ж приїхали рятувальники, щоб дістати руку з м'ясорубки. Рятувальники не могли застосувати електроінструменти, тому скористалися гідравлічним розтискачем.

Після вивільнення руки лікарі приступили до операції. За словами лікарів, дівчинці ампутували три пальці, оскільки їх повністю перемолотило. На лівій руці дитини залишилися лише перший та п'ятий пальці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні