--> На Волинь їде прем'єр-міністр України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь їде прем'єр-міністр України

1
8
На Волинь їде прем'єр-міністр України
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, з робочою поїздкою планує відвідати Волинську область. Також цього дня на Волинь має завітати міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

Про це пишуть Волинські Новини.

Відомо, що Шмигаль приїде на Волинь у цю п'ятницю, 29 жовтня. Він має відвідати завод «Мотор» у Луцьку та проінспектувати відремонтовану дорогу з Любомля до Шацька.

«Дуже важливо і для мене, і для всіх членів уряду побачити сьогоднішню реальну ситуацію на місцях. Завтра ми в Донецькій області, у п’ятницю планую бути у Волинській області», – розповів прем’єр-міністр.

Він додав, що зараз для уряду важливими питаннями є ситуація з коронавірусом, медична система, вакцинація, початок опалювального сезону, програма «Велике будівництво».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їде за баблом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні