--> Вакцинація з 12 років: як вберегти дитину від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вакцинація з 12 років: як вберегти дитину від коронавірусу

2
-3
Вакцинація з 12 років: як вберегти дитину від коронавірусу
Кожен громадянин повинен дотримуватись протиепідеміологічних вимог і давати самому собі звіт, що буде, якщо їх не виконати.

Про це пише Редпост.

Основне завдання батьків не стати самим джерелом зараження. Для цього необхідно пройти курс вакцинації та дотримуватися карантинних норм і правил. Крім цього, особи, які перебувають у контакті з дітьми, також мають бути щеплені.

Лікар Євген Комаровський повідомив про можливість вакцинації дітей в Україні із 16 років вакциною від компанії «Pfizer». Однак, якщо у дитини є серйозна патологія, яка у разі зараження коронавірусом становитиме смертельну загрозу, вакцинацію можна провести вже з 12 років.

Крім цього, дітям потрібно постійно говорити, щоб вони не знаходилися в місцях скупчення людей і знаходилися в медичних масках. Варто також звертати увагу на якість повітря, яким дихає дитина, а паралельно з нею і дорослий.

Важливо нормалізувати постійний повітрообмін у приміщенні, оскільки чим більше людей перебуває в закритому просторі, тим вища ймовірність зараження вірусом через можливе збільшення концентрації коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що вакцинація дає гарантію що ти не заразишся і не станеш рознощиком інфекції? Де таке написано? Вакцинована людина може розносити вірус даже незнаючи про це.
Відповісти
Не сперечайтесь з зомбованими - тримайте нерви спокійними і ніяка зараза Вас не візьме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні