--> У Луцьку 64 будинки досі без опалення: коли дадуть тепло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку 64 будинки досі без опалення: коли дадуть тепло

0
-5
У Луцьку 64 будинки досі без опалення: коли дадуть тепло
Незважаючи на початок опалювального сезону, у Луцьку все ще залишилися будинки, мешканці яких досі не отримали тепла.

Про це під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, пишуть Волинські Новини.

Чолвоік каже, що через прориви на теплотрасі, станом на 23 жовтня опалення не було в 42 будинках, однак у понеділок, 25 жовтня, ситуація змінилася.

«На жаль, ще є прориви, але ми оперативно працюємо у напрямку їх ліквідації. Маємо клопоти щодня. До суботи без тепла були 42 будинки, не всі багатоповерхові. Зокрема, на вулицях Довженка та Мамсурова є будинки приватного типу на одну-дві квартири. До того ж 23 жовтня ввечері трапився прорив теплотраси на Грибоєдова», – повідомляє чолвоік.

Відомо, що станом на 25 жовтня у Луцьку, мешканці 24 будинків на вулиці Генерала Шухевича та проспектах Перемоги і Грушевського потерпають без тепла.

Орієнтовний термін відновлення теплопостачання у будинках, що постраждали від прориву – до 28 жовтня. Відомо, що станом на ранок 26 жовтня без теплопостачання у Луцьку залишились 64 будинки, серед яких не лише багатоповерхівки, а й одноосібні будинки.

За сприятливих умов та завдяки ліквідаційним роботам, 26 жовтня планують подати тепло у 18 будинках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні