--> Люди яких професій найбільш схильні до суїциду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Люди яких професій найбільш схильні до суїциду

0
0
Люди яких професій найбільш схильні до суїциду
Дослідники з'ясували, що люди, які працюють в певних сферах, піддаються більш високому ризику самогубства через діяльність в ізоляції, стресовій обстановці, проблем на роботі і вдома, низькі доходи, гіршого доступу до служб психологічної підтримки.

Про це пише Лента.

Дослідження показують, що медсестри схильні до суїциду більше, ніж інші працівники. Більш ніж у третини був хоча б один симптом вигоряння, в той час як 40% страждали на депресію, повідомили вони в передпандемічну дослідженні.

З більш ніж 7000 медсестер, опитаних в США, 5,5% - близько 400 - відчували суїцидальні думки за попередні 12 місяців. Це у порівнянні з 4,3% в ширшій робочій силі.

Автор доктор Лізелотти Дірбай з клініки Майо сказала: «Хоча результати нашого дослідження досить серйозні, ми визнаємо, що вплив нинішньої пандемії різко погіршує ситуацію».

В ході дослідження вчені також з'ясували, що в категорію професій з найбільш низьким ризиком самогубств (8-менш випадків на 100 тис. осіб) входять офісні працівники і особи, що працюють в адміністративній підтримці, в сфері освіти, бібліотекарі та ті, хто надає підтримку іншим людям
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні