--> Куріння вбиває: як кинути палити кожному знаку Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Куріння вбиває: як кинути палити кожному знаку Зодіаку

1
-4
Куріння вбиває: як кинути палити кожному знаку Зодіаку
Астрологи вважають, що відмовитися від згубної пристрасті непросто, але можливо. Головне – робити це правильно, враховуючи особливості організму і, звичайно, характер.

Про це пише GSMinfo.

Овни

Вперті і цілеспрямовані особистості. Однак в боротьбі зі шкідливими звичками нерідко дають слабину. Щоб позбутися від сигарет назавжди, їм достатньо укласти парі з близькою людиною. Завищене почуття власної гідності не дасть «вдарити в бруд обличчям».

Тельці

Зазвичай курять, не розуміючи, що не тільки шкодять здоров’ю, але і «зливають» сімейний бюджет. Боротися з згубною пристрастю в даному випадку просто: достатньо порахувати, скільки коштів іде на сигарети в тиждень, на місяць і за рік, і зрозуміти, що на них можна було б купити свою мрію.

Близнюки

Легко позбудуться сигарет, якщо перестануть спілкуватися з завзятими курцями. На жаль, іншого виходу немає – аж надто великий вплив на представників цього знака мають оточуючі.

Раки

Напевно кинуть палити, якщо матимуть вагому на те підставу. Наприклад, їм захочеться завести дітей . Або хтось із дорогих людей поставить ультиматум. Головне для цих товаришів – поставити собі за мету.

Леви

Занадто сильно люблять себе, щоб страждати від сумних наслідків тютюнопаління. Однак якщо представники цього знака все ж страждають від залежності, їм потрібно представити, як сильно зіпсується зовнішність через десять-п’ятнадцять років. Кого красять жовті зуби і сіра шкіра обличчя?

Діви

Фантазійною мотивацією або суперечкою відмовитися від згубної пристрасті їх не змусиш. В даному випадку хороший банальний рецепт: з кожним днем – менше сигарет.

Терези

Рідко травлять себе тютюном , однак бувають винятки. Кинути палити представникам цього знаку нічого не коштує. Особливо, якщо поруч є рідні люди, які підтримали ініціативу.

Скорпіони

Можуть розлучитися з сигаретами, якщо знайдуть собі заняття цікавіше. Для цих людей куріння – хобі, а не хвора залежність. На допомогу – спорт, інтенсивні курси по саморозвитку, навчання.

Стрільці

Астрологи рекомендують поставитися до боротьби з нікотиновою залежністю по-філософськи. Представники цього знака дуже люблять розмірковувати, тому непогано було б розумно написати всі «за» і «проти» куріння, а потім це ретельно проаналізувати.

Козероги

Якщо звикли до чогось, то відмовитися буде складно. Втім, немає нічого неможливого. Цим людям варто почитати наукові праці про наслідки куріння, розглянути статистичні дані, послухати лекції лікарів – правильне рішення буде прийнято в найкоротші терміни.

Водолії

Повинні зрозуміти, що куріння обмежує їх свободу. Представники цього знака не люблять заганяти себе в якісь рамки, а чого варте одне: «У нас не димлять, Відійдіть»! Підтримка друзів буде важлива, але головне все ж – почати рухатися до мети.

Риби

Скромні і тихі створіння. Про свої проблеми рідко кому розповідають, але без підтримки близьких в справі відмови від згубних пристрастей не обійдуться. Цих людей необхідно постійно підбадьорювати і контролювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для всіх актуально одне - Главнає нє куріть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні