--> З ознаками наркотичного сп’яніння: у Луцьку затримали ймовірного наркозбувача | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З ознаками наркотичного сп’яніння: у Луцьку затримали ймовірного наркозбувача

0
10
З ознаками наркотичного сп’яніння: у Луцьку затримали ймовірного наркозбувача
У Луцьку патрульні затримали чоловіка, ймовірно, причетного до розповсюдження наркотиків.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Двома днями раніше, 23 жовтня, патрульні отримали повідомлення від заявника про те, що на вулиці Привокзальній, у місті Луцьку, чоловік знаходиться з ознаками наркотичного сп’яніння. Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою та виявили чоловіка, який, ймовірно, причетний до правопорушень.

До чоловіка застосували поліцейський превентивний захід — поверхневу перевірку. В результаті якої у 22-річного юнака виявили 13 пакетів з речовинами, схожими на наркотичні. Патрульні затримали чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин.

Наразі за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні