--> Хеловін: що повинен знати кожен християнин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хеловін: що повинен знати кожен християнин

2
-14
Хеловін: що повинен знати кожен християнин
В ніч з 31 жовтня на 1 листопада чимало людей західного світу святкують Хеловін. На жаль, навіть деякі християни вважають, що в цьому святкуванні немає нічого страшного.

Про це пише Лайт.

У народі це свято називалося Вечором всіх святих. Згодом ніч напередодні Всіх Святих стали називати Хеловін.

Хеловін походить від старовинного кельтського свята жнив та дня мертвих. Все почалось з 1 листопада. Це був день, коли на землю падав перший сніг, зима приходила на зміну літу, а кельти збирали врожай. Не дивно, що в такий моторошний час, вважалося, мертві повертаються на землю, аби відвідати живих родичів.

Факти про Хеловін:

– Офіційно зареєстрована американська церква сатани відкрито проголосила Хеловін своїм основним святом. Для них метою святкування, яке завершується найголовнішою чорної месою року, є демонстрація свого поклоніння і відданості дияволу.

– У цей день збільшується кількість самогубств.

– Треба сказати, що в самій назві свята міститься гра слів – Halloween (свято Всіх Святих) і Hell (пекло).

– Дослідження вчених довели: відзначати Хеловін – небезпечно, адже це може мати руйнівні наслідки для дитячої та підліткової психіки.

– Після святкування Хеллоуїна значно додається роботи у психотерапевтів.

Хеловін – це свято возвеличення всього того, що Бог називає “гидотою”. Християни не повинні брати ніякої участі в цьому богохульстві, навіть заради забави.

Християни не святкують такі свята, тому що, беручи участь у ньому, вони віддаляються від Бога і наближаються до темряви. Хеловін диктує смерть і скорботу, а Біблія каже про “життя з надлишком”, про істинні щастя і радість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а їсти тіло ісуса,запиваючи його кров'ю це по вашому нормально???
Відповісти
Так він же сам їм так і «сказав» - згідно єванглій. Прикольно, що попівська наволоч прикрирвається богом, наче він сам їм смс-ки строчить, або є прямий зв´язок з офісом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні