--> На Волині відреставрували унікальний стародавній вівтар. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відреставрували унікальний стародавній вівтар. ФОТО

0
-3
На Волині відреставрували унікальний стародавній вівтар. ФОТО
У музеї волинської ікони, під час конференції 21 жовтня, презентували відреставрований вівтар першої половини XVII століття. Про це повідомляють на Facebook-сторінці музею.

Вівтар із села Борочиче Горохівського району цьогоріч відреставрували у Національному науково-дослідному реставраційному центрі України.

Цей експонат є унікальною пам'яткою декоративного різьблення західної традиції, одиниці яких збереглися на теренах України.

Також під час конференції представили результати техніко-технологічних досліджень пам’ятки, та розповіли про складний процес реставрації. Крім того, спілкувалися про багаторічну співпрацю ННДРЦ та Музею волинської ікони у дослідженні та реставрації сакрального мистецтва Волині.

Учасники конференції ознайомилися з експозицією та виставкою "Образ хреста у сакральному мистецтві Волині".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні