--> Двоє українців у літаку до Кракова влаштували бійку: одного виводили у кайданках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє українців у літаку до Кракова влаштували бійку: одного виводили у кайданках

0
2
Двоє українців у літаку до Кракова влаштували бійку: одного виводили у кайданках
Двоє українців влаштували скандал у літаку, під час польоту з Харкова до Кракова. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт прикордонної служби.

Громадяни України влаштували сварку на борту літака з використанням фізичної агресії.

На зауваження бортпровідників та капітана чоловіки не реагували. Одна з пасажирок літака зафіксувала конфлікт на відео, чим, на думку прикордонників, "посилювала нервову атмосферу серед інших пасажирів". Спроби переконати її перестати вести відеозйомку результату також не принесли.

Після приземлення на двох агресивних чоловіків уже чекали прикордонники: один українець покинув літак добровільно, іншого довелося виводити в кайданках.

Обом хуліганам виписали штрафи.

"Третя особа відмовилася приймати штраф, через що справу проти неї скерували до суду, який має винести їй покарання", - повідомляють прикордонники.

Не уточнюється, чи цією третьою особою була пасажирка, яка знімала конфлікт між чоловіками на відео. Хоча, ймовірно, це може бути вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні